trädfällning-sundsvall-stubbe-stubbfräsning

Stubbfräsning

Hur går stubbfräsning till i Sundsvall?

Genom att överlåta stubbfräsningen till våra trädfällare slipper du lägga många timmar på att gräva ur stubben själv. Du slipper då slita ut kroppen och får kanske ett resultat du inte vill ha i slutändan.

När du låter oss sköta jobbet riskerar du heller inte att skada din övriga trädgård när rötterna slits upp. Våra trädfällare ställer mer än gärna upp för att hjälpa dig ta bort din stubbe. Vi ser till att du får en jämn och ny mark och planerar vårt arbete efter dina behov och önskemål.

Anlita våra erfarna trädfällare för stubbfräsning

  • Vi använder oss enbart av moderna och effektiva maskiner samt verktyg för att säkerställa att vi inte skadar närliggande natur.
  • Vi fräser ner stubben till mindre flisor så att den är cirka tio centimeter under markytan. På så sätt har du möjlighet att täcka stubben med jord, så att du kan lägga plattor över området eller så en gräsmatta.
  • När vi fräser ur stubben uppstår det små flisor som du gärna får använda som bränsle i din vedpanna, kamin eller som ved. Önskar du att inte behålla dessa ansvarar vi självklart för bortforsling av materialet som blir över.

Effektiv stubbfräsning med säkra metoder

Som erfarna trädfällare har vi lång erfarenhet av just stubbfräsning. I arbetet använder vi enbart säkra redskap och metoder och gör alltid en grundlig bedömning innan vi tar fräser bort stubben. Vi strävar efter minimal skada på marken och runt omkring och lämnar alltid platsen utan flisor och rester.

Vad kostar stubbfräsning i Sundsvall?

Priset för en stubbfräsning varierar beroende på hur stubben ser ut och om det är en eller flera stubbar som tas bort. Flera faktorer räknas in. Vi rekommenderar därför att du kontaktar oss med en offertförfrågan så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

Överlåt arbetet med stubbfräsningen till våra erfarna trädfällare och bli av med stubben för gott. Kontakta oss för en kravlös offert!